x

Условия за връщане и замяна

Условия за връщане на закупена стока:

Потребителят/клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 14(четиринадесет) дни след получавнето ѝ, като преди това задължително ни уведомите чрез e-mail или телефон и ни изпратите попълнен формуляр за упражняване право на отказ.

Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския ѝ вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Запазваме си правото да откажем възстановяването стойността на продукти, които са били (или изглеждат) употребявани, по които има повреди, липсват етикети или по някакъв друг начин НЕ са върнати в състоянието, в което са били изпратени.

Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. Връщането се осъществява единствено чрез куриерска услуга, позволяваща проследяване на пратката.

Връщането задължително става до офиса на Франт на адрес гр. София , бул. Владимир Вазов 6, тел. за контакт 0885 509 459 

Като в описание изписвате ВРЪЩАНЕ и номера на стоковата разписка.

Молим Ви да  изпращате стоката с услуга "Наложен платеж" за сметка на клиента. 

След като получим стоката и се уверим, че отговаря на условията за връщане, сумата (само на стоките) ще Ви бъде възстановена. Направените разходи по паричният превод и разходите по обратното изпращане на стоката са за сметка на клиента.

Освен връщане на стойността на продукта, Вие можете да изберете да получите  подмяна на стоката, което  става отново като изпратите продукта до офиса ни по куриер.